woensdag 26 mei 2010

Trouw OneDayShoppen!

Modefotograaf Ady van der Plas & YourFashionGuider:

Ingrediënten voor een succesvol partijtje: een zwoele zomerse middag vlak voor het weekend, een van de favoriete hang-outs in Amsterdam: Club Trouw en een zeer tijdelijke designer shop: OneDayShop.
Afgelopen vrijdagmiddag organiseerde Fashion Recruitment & Consultancy HTNK de OneDayShop editie 2010; speuren en shoppen tussen Dutch Designers in fashion, accessory and art voor, je raadt het al, 1 dag.
Om dit shoppingsfeestje compleet te maken draaiden o.a. djs Mike Nunes & Mr. Spavoski en natuurlijk King of Style; Ruud van der Peijl.
What more does a true fashion fanatic need?!

De industriële ruimte van Club Trouw is gevuld met rekken vol designerkleding van bekende namen zoals And Beyond, Mada van Gaans en Bas Kosters maar ook minder bekende ontwerpers zoals Daisy Kroon die een prachtige collectie in pastels verkoopt. Verder persoonlijk favoriet Nieuwjurk (als van New York, get it ;-), met een vrolijke en rebelse collectie waarvan je ook zeker de website moet checken!
Ook aan sieraden en accessoires ontbreekt het niet en de ontwerpen van Martine Viergever vallen meteen op; zilveren sieraden van alledaagse gebruiksvoorwerpen zoals een haarspeldje, een broodclip en zelfs een iPod.

Er is werk van de bekende fotografen Petrovsky & Ramone te koop en de illustraties van Tanja van Wijk.
Fashionista’s neuzen tussen de modeschatten en het is een komen en gaan van bekenden; iedereen geniet met een drankje in de hand van de muziek, de relaxte sfeer en het vooruitzicht op het feestje wat tot in de latere uurtjes zal duren.

OneDayShop editie 2010; mission accomplished!

www.coroflot.com/ady/the_htnk_onedayshop_2010_edition
http://www.nieuwjurk.com/
http://www.martineviergever.com/
http://www.daisykroon.com/
http://www.htnk.nl/

0 reacties: