woensdag 16 december 2009

DRKPNK; go & let it happen!

Het is koud en nat in onze hoofdstad, pfffff..de herfst is weer begonnen. Ondanks het weer ga ik voor APE de deur uit en op naar de expo DRKPNK (afkorting voor ‘dark pink’)van SIT in de Go Gallery in Amsterdam.
Bij binnenkomst is mijn humeur meteen verbeterd door de warme begroeting van de eigenaren en zie ik achter in de galerie een gezellige keuken. Er hangt een ontspannen en informele sfeer, fjew deze galerie is niet blijven hangen in het 80’s tijdperk van witte steriele ruimten.


Mijn aandacht wordt getrokken door de kleurrijke voorstellingen op de doeken (en zelfs de muur!) en vluchtig zie ik roze sexy benen en een IPod. Een IPod?!
Kunstenaar en perfectionist SIT, roots in de street-art, daagt zichzelf uit om alle vormen, logica en planning los te laten bij zijn zoektocht naar de juiste compositie. Iedere voorstelling ontstaat uit spontaniteit. En dat is te zien!


Deze inspiratie uit zich in intrigerende doeken vol dynamiek, surrealisme, grappige details van vandaag de dag in, natuurlijk, de kleur roze.
Hoe meer ik me in een schilderij verdiep, des te meer bijzonderheden ik zie, onbezorgdheid, sexy, onwerkelijkheid of juist heel herkenbaar en dichtbij. Allemaal in street-art-stijl; yeahhh, dit is genieten!


Wil jij je ook laten meevoeren in deze voorstelling van SIT, deze is tot en met 31 december te zien in Go Gallery in Amsterdam.
http://www.gogallery.nl/
Check dit artikel en andere interessante lifestyle/fashion onderwerpen op de nieuwe site van APE: http://www.dance.nl/


0 reacties: